Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do 400-500zł

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam butów do czterech-pięciu stów, wymagania:

• all black/all white
  • za kostkę

możecie polecać te popularne jak i mniej popularne, ogólnie to rozkminiałem coś o jordanach jedynkach all black, ale nie wiem jak to tam będzie, może polecicie mi coś ciekawszego i zmienię zdanie. 

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

szukam butów do czterech-pięciu stów, wymagania:

• all black/all white
  • za kostkę

możecie polecać te popularne jak i mniej popularne, ogólnie to rozkminiałem coś o jordanach jedynkach all black, ale nie wiem jak to tam będzie, może polecicie mi coś ciekawszego i zmienię zdanie. 

ref

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

nike huarache

Tak swoją. Tylko moim zdaniem wyglądają one jak średniowieczne buty? Od razu mi się gotyk przypomina gdy to zobaczyłem. xD

Opublikowano

AirMaxy są dobre, ale one raczej do kostki. Może Nike Delta Force, bądź faktycznie jakieś Jordany. Buty z Reeboka tez są w porządku.

Opublikowano

Supry są gejowskie, nienawidzę tych butów xD Polecam Jordan Son Of Mars ;) O te http://www.pro-baller.com/index.php?route=product/product&product_id=1072&language=pl&currency=PLNja mam Yeezy :yay:

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...